Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Pratik Yemek Tarifleri'ne Hoş Geldiniz.
Mıhlama-KARADENİZ
Mıhlama-KARADENİZ
Pratik Mıhlama-KARADENİZ Tarifi


Malzemeler: 4 kişilik
75 gram tereyağı
1 su bardağı mısır unu
1 su bardağı sıcak su
200 gram telveren peyniri
200 gram Trabzon koleti peyniri
100 gram tulum peyniri

Hazırlanışı: Tereyağının 1 çorba kaşığı kadarını ayırıp kalanı bakır bir tavada eritin. Mısır ununu ekleyip kısık ateşte kavurun. Sıcak suyu ekleyip 2 dakika pişirin. Peynirleri küçük parçalar şeklinde kesin. Tavaya ekleyip karıştırarak eritin. Kalan tereyağını tavada pulbiberle kızdırıp peynirin üzerine gezdirin. Servis yapın.

Kaynak: Lezzet


Tereyağının 1 çorba kaşığı kadarını ayırıp kalanı bakır bir tavada eritin. Mısır ununu ekleyip kısık ateşte kavurun.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Soğanları soyup küçük küpler halinde doğrayın. Sarmısağı soyup ezin. Bir tavada 2 çorba kaşığı yağı kızdırıp soğan ve sarmısağı hafifçe kavurun.

Buğdayı ayıklayıp yıkadıktan sonra geniş bir kaba alın. Üzerini geçecek kadar su ilave edip yumuşaması için birkaç saat bekletin.

Polat Renaissance İstanbul Hotel'in ödüllü pastacısından pratik bir tatlı. Çikolatalı çilek kulesi sunumuyla da oldukça dikkat çekiyor.

Sütü tencereye alın. Yarım çay kaşığı tuz ve tozşekeri ekleyip karıştırın. Kaynamaya bırakın.

Neslihan Hanım'dan çölyaklılara özel yaş pasta tarifi

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri