Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Pratik Yemek Tarifleri'ne Hoş Geldiniz.
Çayeli usulü kuru fasulye-KARADENİZ
Çayeli usulü kuru fasulye-KARADENİZ
Pratik Çayeli usulü kuru fasulye-KARADENİZ Tarifi

Malzemeler: 4 kişilik
1 su bardağı kuru fasulye
1 çay bardağı mısır yağı
1 soğan
16 parça kuzu pirzola
1 çorba kaşığı domates salçası
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
2 su bardağı sıcak su

Hazırlanışı: Kuru fasulyeyi akşamdan ıslatın. Ertesi gün suyunu değiştirip hafif diri kıvamda haşlayın. Soğanı soyup kıyın. Mısır yağının yarısını tencerede ısıtıp soğanı kavurun. Pirzolaları ekleyip kavurmaya devam edin. Domates salçası, tuz, karabiber ve sıcak suyu ilave edip et ve fasulyeler yumuşayana kadar orta ateşte pişirin. Sıcak servis yapın.

Kaynak: Lezzet


Kuru fasulyeyi akşamdan ıslatın. Ertesi gün suyunu değiştirip hafif diri kıvamda haşlayın.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Ön hazırlık olarak brüksel lahanasını az suda haşlayın. Patlıcan, kabak, biber ve patatesi küçük doğrayın.

Margarini eritip ılıtın. Yumurta aklarını sarılarından ayırın. Margarin, pudraşeker, yumurta sarıları, un, süt ve kabartma tozunu çırpın.

Eti robotta irice çekip bir kaba alın. Üzerine incecik kıyılmış kırmızı biber, tuz ve karabiber ilave edin.

Önce tavuk etlerini kuşbaşı et formunda doğrayın. Sıvıyağı orta boy bir tencerede kızdırıp tavukları aktarın

Şeker hastaları için pratik bir çorba tarifi

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri