Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Pratik Yemek Tarifleri'ne Hoş Geldiniz.
Pastırmalı taze fasulye
Pastırmalı taze fasulye
Pratik Pastırmalı taze fasulye Tarifi

Malzemeler: 4 kişilik
Yarım kg taze fasulye
2 adet soğan
1 çay bardağı zeytinyağı
4 diş sarımsak
10-15 adet kiraz domates
1 çay kaşığı tozşeker
200 gram pastırma
1 çay kaşığı tuz
servis için: 1 su bardağından 1 parmak eksik rendelenmiş parmesan peyniri

Hazırlanışı: fasulyeyi kaynar suda haşlayın. Ayrı bir tencerede piyazlık doğranmış soğanı zeytinyağında soteleyin. Daha sonra sarımsağı ilave ederek soteleme işlemine devam edin. Bütün haldeki kiraz domatesleri, tozşekeri, jüljen doğranmış pastırmayı ve tuzu ekleyip, karıştırın. Haşlanmış fasulyeyi ilave edip bir süre daha karıştırın. Servis tabağına alın. Üzerine parmesan peyniri serperek servis yapın.


fasulyeyi kaynar suda haşlayın. Ayrı bir tencerede piyazlık doğranmış soğanı zeytinyağında soteleyin.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Ön hazırlık olarak brüksel lahanasını az suda haşlayın. Patlıcan, kabak, biber ve patatesi küçük doğrayın.

Bir kabın içinde kepekli unu, buğday ununu, yumurtayı, sütü, yağı, eritilmiş tatlandırıcıyı karıştırıp, malzeme özleşene dek iyice yoğurun.

Executive Chef Yılmaz Almaz'dan füzyon mutfak çalışması.

Milföy hamurlarının uçlarını kare olacak şekilde birleştirin. Daha sonra unlanmış zeminde merdane yardımı ile incecik açıp kenara alın.

Zeytinyağında sarımsağı 2-3 dakika soteleyin. Mantar ve tane karabiberi ekleyip mantar pembeleşene kadar sotelemeye devam edin.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri