Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Pratik Yemek Tarifleri'ne Hoş Geldiniz.
Pastırmalı taze fasulye
Pastırmalı taze fasulye
Pratik Pastırmalı taze fasulye Tarifi

Malzemeler: 4 kişilik
Yarım kg taze fasulye
2 adet soğan
1 çay bardağı zeytinyağı
4 diş sarımsak
10-15 adet kiraz domates
1 çay kaşığı tozşeker
200 gram pastırma
1 çay kaşığı tuz
servis için: 1 su bardağından 1 parmak eksik rendelenmiş parmesan peyniri

Hazırlanışı: fasulyeyi kaynar suda haşlayın. Ayrı bir tencerede piyazlık doğranmış soğanı zeytinyağında soteleyin. Daha sonra sarımsağı ilave ederek soteleme işlemine devam edin. Bütün haldeki kiraz domatesleri, tozşekeri, jüljen doğranmış pastırmayı ve tuzu ekleyip, karıştırın. Haşlanmış fasulyeyi ilave edip bir süre daha karıştırın. Servis tabağına alın. Üzerine parmesan peyniri serperek servis yapın.


fasulyeyi kaynar suda haşlayın. Ayrı bir tencerede piyazlık doğranmış soğanı zeytinyağında soteleyin.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Somon fümelerin içine rendelenmiş kaşar peynirini paylaştırıp rulo şeklinde sarın.

Bulgur ve suyu tencereye alıp, ocağa oturtun. Kaynadığında ocağın altını kısıp, kapağı kapalı şekilde 30 dakika pişirin.

Sütü ısıtın. 2 buçuk su bardağı toz şekeri ilave edip, kaynatın. Geniş bir tepsiye dökün. Güllaçları parçalara ayırıp, bu tepsinin içinde ıslatın.

Polat Renaissance İstanbul Hotel pastane mutfağından Emrah Moğultay'dan muhteşem bir kek. Dışı kek, içi akışkan çikolata olan bu tada bayılacaksınız.

Önceden kasaba kemiklerini çıkarttırdığınız ve incelttirdiğiniz tavuk göğüslerini mutfak tezgahına yayın,

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri