Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Pratik Yemek Tarifleri'ne Hoş Geldiniz.
Pastırmalı taze fasulye
Pastırmalı taze fasulye
Pratik Pastırmalı taze fasulye Tarifi

Malzemeler: 4 kişilik
Yarım kg taze fasulye
2 adet soğan
1 çay bardağı zeytinyağı
4 diş sarımsak
10-15 adet kiraz domates
1 çay kaşığı tozşeker
200 gram pastırma
1 çay kaşığı tuz
servis için: 1 su bardağından 1 parmak eksik rendelenmiş parmesan peyniri

Hazırlanışı: fasulyeyi kaynar suda haşlayın. Ayrı bir tencerede piyazlık doğranmış soğanı zeytinyağında soteleyin. Daha sonra sarımsağı ilave ederek soteleme işlemine devam edin. Bütün haldeki kiraz domatesleri, tozşekeri, jüljen doğranmış pastırmayı ve tuzu ekleyip, karıştırın. Haşlanmış fasulyeyi ilave edip bir süre daha karıştırın. Servis tabağına alın. Üzerine parmesan peyniri serperek servis yapın.


fasulyeyi kaynar suda haşlayın. Ayrı bir tencerede piyazlık doğranmış soğanı zeytinyağında soteleyin.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Baklaların tepesini kesin. Baklaları iyice yıkayıp suyunun süzülmesi için süzgece alın.

Zeytinyağında sarımsağı 2-3 dakika soteleyin. Mantar ve tane karabiberi ekleyip mantar pembeleşene kadar sotelemeye devam edin.

Soğanı ince ince kıyın. Biberleri doğrayın. Bir tavada soğan ve biberi kıymayla birlikte 5 dakika kadar kavurun.

Polat Renaissance Hotel'in usta aşçılarından Sevgililer Günü için leziz bir başlangıç yemeği. Somon, avakado ve babaganuş'un aşkla buluşması...

Tereyağını tozşekerle çırpıp, kek unu ilave edin. Kakao ve yumurtaları ekleyip yumuşak kıvamlı bir hamur elde edene kadar çırpın.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri