Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Pratik Yemek Tarifleri'ne Hoş Geldiniz.
Taze sarımsaklı ötçe (mücver)
Taze sarımsaklı ötçe (mücver)
Pratik Taze sarımsaklı ötçe (mücver) Tarifi

Malzemeler:
Yarım kg kıyılmış taze sarımsak
1’er demet kıyılmış taze soğan ve maydanoz
5 adet yumurta
1 çay kaşığı karbonat
1 adet rendelenmiş patates
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber ve pulbiber
alabildiği kadar un

Hazırlanışı: Bütün malzemeleri karıştırıp iyice yoğurun. Yoğun kıvam alana kadar un ilave edin. Karışımdan parçalar alıp elinizle şekil verin. Kızgın sıvıyağda kızartın. Karışım bitene kadar aynı işlemi tekrarlayın. Sıcak veya soğan olarak servis yapın.


Bütün malzemeleri karıştırıp iyice yoğurun. Yoğun kıvam alana kadar un ilave edin.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Öncelikle şerbeti hazırlayın. Bunun için suyu tencereye alın. Tozşekeri ekleyin. Kaynayınca limon suyunu karıştırın.

Vanilyalı pudingi, süt ve vişne suyuyla birlikte ocağa oturtun. Kısık ateşte sürekli karıştırarak pişirin.

fasulyeyi kaynar suda haşlayın. Ayrı bir tencerede piyazlık doğranmış soğanı zeytinyağında soteleyin.

İlk önce soğan, pırasa, havuç, patates, fasulye ve kerevizi küçük küçük doğrayın. Daha sonra bir tencereye sıcak su ilave edin. Önce fasulyeyi koyup 10 dakika pişirin. Diğer sebzeleri de ilave edip pişirmeye devam edin.

Suyu tencereye alıp, tuz ilavesiyle kaynatın. Makarnaları bu suda haşlayın.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri