Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Pratik Yemek Tarifleri'ne Hoş Geldiniz.
Renkli sandviçler
Renkli sandviçler
Pratik Renkli sandviçler Tarifi

Sofra dergisinden Gülşen Yılmaz'ın tarifi

Hazırlanışı: Brokoliyi önce sıcak daha sonra soğuk suya batırıp çıkarın. Çiçekli kısımlarını incecik doğrayıp 1 diş kıyılmış sarımsak ve 2 çorba kaşığı süzme yoğurtla iyice karıştırın. Tost ekmeklerini üçgen şekilde kesin. Ekmek parçalarının arasına karışımdan sürün. Üzerine süsleyerek servis yapın.
2 çorba kaşığı lor peyniri, 2 çorba kaşığı süzme yoğurt, 1 diş kıyılmış sarımsak, 1 tatlı kaşığı toz hardal, 2 adet közlenip ezilmiş patlıcan ve tuzu iyice karıştın. Tost ekmeklerini üçgen şekilde kesin. Ekmek parçalarının arasına karışımdan sürün. Üzerini süsleyerek servis yapın.
4 parça pancar turşusunu incecik kıyın. 1 çorba kaşığı süzme yoğurdu ilave edip karıştırın. Tost ekmeklerini üçgen şekilde kesin. Ekmek parçalarının arasına karışımdan sürün. Üzerini süsleyerek servis yapın.


Sofra dergisinden Gülşen Yılmaz'ın tarifi

Son Aranan Yemek Tarifleri

Karıştırma kabına oda sıcaklığında margarini, çiçek yağını, yoğurdu, mahlebi, toz şekeri, kabartma tozunu koyup karıştırıyoruz.

Et severler için tadı ve sunumu çok güzel bir tarif. Oldukça da pratik. Artiste Terasse'nin mutfak şefi Sinan Şallı'nın spesiyali...

Kıymayı bir kaba alın. Rendelenmiş soğan, kıyılmış sarmısak, yumurta, ekmek içi, kimyon, tuz, karabiber ile yoğurun. Ceviz büyüklüğünde yuvarlak köfteler hazırlayarak teflon tavada her tarafını kızartın.

İri kuşbaşı olarak doğranmış böbreği yıkayıp kurulayın. Tencereye tereyağını koyup eritin. Yağ biraz kızgınlaşınca içerisine böbrekleri atıp kendi suyunu çekinceye kadar pişirin.

Kabuklarını soyup, çekirdeklerini çıkarıp, küp doğradığınız elma ve armutları 2 su bardağı su ile birlikte tencereye alın.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri