Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Pratik Yemek Tarifleri'ne Hoş Geldiniz.
Kuru fasulye paçası
Kuru fasulye paçası
Pratik Kuru fasulye paçası Tarifi

Malzemeler: 4 kişilik
1.5 su bardağı kuru fasulye
2 domates
1 tatlı kaşığı sirke
8 dal taze nane
3 diş sarımsak
1 çay bardağı zeytinyağı
1 soğan
1 çorba kaşığı domates salçası
2 havuç, tuz

Hazırlanışı: Kuru fasulyeyi akşamdan ıslatın. Suyunu değiştirip diri kalacak şekilde haşlayıp süzün. Soğanı ve domateslerin kabuğunu soyup küp küp doğrayın. Havucu temizleyip küp küp doğrayın. Sarımsakları temizleyip ezin. Zeytinyağını tencerede ısıtıp soğanı pembeleştirin. Havuçları ekleyip kavurun. Salça ve sarımsağı ilave edip biraz daha kavurun. Bir miktar su ve sirke ilave edip bir taşım kaynatın. Kuru fasulyeyi ekleyip 10 dakika pişirin. Domatesi ilave edip tuzla tatlandırın. Fasulye yumuşadığında tencereyi ocaktan alıp soğumaya bırakın. Servis tabağına alıp servis yapın.


Kuru fasulyeyi akşamdan ıslatın. Suyunu değiştirip diri kalacak şekilde haşlayıp süzün.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Margarin, pudraşekeri, un, yumurta ve vanilyayı bir kaba alıp yoğurun.

Salamı ince ince dilimleyin. Sosisleri küçük doğrayın. Soğan, sarımsak ve kırmızı biberi ince ince doğrayın.

Sahrap Soysal'ın bayram tatılarından lezzetli bir tanesi...

Un, yumurta, tuz ve aldığı kadar suyu derin bir kabın içinde yoğurup hamur haline getirin.

Crowne Plaza Hotel'in genç aşçılarından Sinan Narin'in ızgara renkli biberler ve Akdeniz yeşillikleriyle süslediği yemek, domates ve pesto sos eşliğinde sunuldu...

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri