Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Pratik Yemek Tarifleri'ne Hoş Geldiniz.
Kabak kuleleri
Kabak kuleleri
Pratik Kabak kuleleri Tarifi

Sofra dergisinden Gülşen Yılmaz'ın tarifi

Hazırlanışı: 6 adet kabağı istediğiniz yükseklikte kesip, içlerini oyun. Önceden ıslatılmış 2 su bardağı ince bulgur, 1 adet rendelenmiş soğan, 100 gram kıyma, tuz, karabiber ve 1 adet yumurtayı iyice yoğurun. Bir tutam kurutulmuş reyhan ilave edip, karıştırın. Karışımdan küçük toplar yaparak kabakların içine doldurun. Kaynayan tuzlu suya atarak haşlayın. Üzerine pulbiber serpin. Sıcak olarak servis yapın.


Sofra dergisinden Gülşen Yılmaz'ın tarifi

Son Aranan Yemek Tarifleri

Karıştırma kabımızın içerisine unu döküyoruz. Ortasını havuz şeklinde açıyoruz.

13 yaşındaki Merve Gül Başaran'dan pratik ve lezzetli bir tarif...

Muzları soyup 2 tanesini püre haline getirin. Oda ısısında yumuşatılmış margarini bir kaba alıp şeker, 3 yumurta ve un ekleyerek mikserle çırpın.

Un, yumurta, sıvıyağ, limon suyu, su ve tuzu yoğurma kabına alın. Bütün malzemeyi iyice özleşene dek yoğurun.

Üzümleri taneleyin. Tülbent yardımıyla suyunu sıkıp, tencereye alın. Ayrı bir yerde nişastayı suda açıp, tozşekerle birlikte tencereye aktarın.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri