

Pratik Kakuleli turunçgil reçeli Tarifi
Malzemeler:
1 kg tozşeker
2 su bardağı su
2 adet mandalina
2 adet limon
1 adet greyfurt
7-8 adet kakule tohumu
1 çay kaşığı damla sakızı
Hazırlanışı: Su ve şekeri 30 dakika kadar kaynatın. Küp şeklinde doğranmış meyveleri, kakule tohumu ve damla sakızı da ekleyerek, 30 dakika daha kaynatın. 1 gece tencerede beklettikten sonra, ertesi gün kavanoza boşaltın.
Kaynak: Sofra
Su ve şekeri 30 dakika kadar kaynatın. Küp şeklinde doğranmış meyveleri, kakule tohumu ve damla sakızı da ekleyerek, 30 dakika daha kaynatın.
Yemek Kategorileri
Son Aranan Yemek Tarifleri
5-6 dal taze sarımsağı kıyın. Derin bir kasede sarımsak, 3 çay bardağı süt, 1 çay bardağı sıvıyağ, 2 adet yumurta, 1 çay kaşığı tuz ve karabiberi iyice çırpın.
Peyniri ufalayın. Maydanozu kıyın. Yumurtaların sarılarını ve aklarını ayırın.
Elmaların kabuklarını soyun. Üzerlerinden kapak kesip kenara ayırın. Elmaların çekirdek yataklarını çıkarıp tencereye alın.
Yemekevi.tv okuyucularınden Sevinç Hanım'ın tarifi
Oktay Usta'nın tarifi
Yemek Tarifleri
Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri