Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Pratik Yemek Tarifleri'ne Hoş Geldiniz.
Kırmızı biberli tavuk
Kırmızı biberli tavuk
Pratik Kırmızı biberli tavuk Tarifi

Malzemeler: 2 kişilik
1 adet ince dövülmüş tavuk göğsü
tuz, karabiber
1 adet közlenmiş konserve kırmızı biber
servis için: salata

Hazırlanışı: İnce dövülmüş tavuk etini temiz bir zemin üzerine yayın. Üzerine tuz ve karabiber serpin. Ardından közlenmiş kırmızıbiberi üzerine koyup, rulo şeklinde sarın. Ruloyu iple veya kürdanla bağlayın. Izgarada pişirin. Dilimleyip servis tabağına aktarın. Salatayla servis yapın.


İnce dövülmüş tavuk etini temiz bir zemin üzerine yayın. Üzerine tuz ve karabiber serpin.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Süt, tozşeker ve tuzu birlikte kaynatın. Ayrı bir kapta 1 bardak suya nişasta ve pirinç ununu katıp iyice çırpın.

Margarini eritip ılınması için bir kenara alın. Bisküvileri robottan geçirip toz haline getirin.

Fırını 200 dereceye ayarlayıp ısıtın. Patatesleri soyun ve ince halkalar halinde dilimleyin.

Yumurtaları soğuk su dolu derin bir kaba yerleştirip katı şekilde pişirin. Tavada 2 yemek kaşığı tereyağını eritip unu ekleyerek kısık ateşte çevirin.

Gaziantep yöresine ait mezelerimizden babaganuşun yapılışı da çok kolay Sürmeli İstanbul Otel'in usta aşçısı Bayram Dönmez'in tafirini mutlaka deneyin...

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri