Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Pratik Yemek Tarifleri'ne Hoş Geldiniz.
Kağıt kebabı
Kağıt kebabı
Pratik Kağıt kebabı Tarifi

Malzemeler: 4 kişilik
1 kg kuşbaşı et
8 dal taze soğan
yarım demet maydanoz
yarım çay bardağı zeytinyağı
tuz, karabiber, kekik, kimyon

Hazırlanışı: Taze soğan, ve maydanozu incecik kıyın. Et, taze soğan, maydanoz, zeytinyağı, tuz ve baharatları yağlı kağıda koyun. Kağıdı iyice kapayıp, fırın tepsisine yerleştirin. Kağıdın üzerine 1-2 küçük delik açıp, hafifçe su serpin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 40-45 dakika pişirin. Daha sonra eti, kağıtla ya da kağıttan çıkarıp servis yapın.


Taze soğan, ve maydanozu incecik kıyın. Et, taze soğan, maydanoz, zeytinyağı, tuz ve baharatları yağlı kağıda koyun.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Fırını önceden 160 derecede ısıtın. Çikolatayı benmari usulü eritin.

Kıymayı soğanla kavurun. İçine suda beklettiğiniz bulguru, ince kıyılmış maydanozu, tuzu, karabiberi ve kırmızı biberi ekleyin. 2-3 kere ateşte beraber karıştırın. Ateşten alın, içine irice kıyılmış ceviz içi ekleyin.

Sofra dergisinden Gülşen Yılmaz'ın tarifi

Binnur Siyako'dan pratik, lezzetli ve bol vitaminli bir çorba tarifi...

Oktay Usta'nın tarifi

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri