Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Pratik Yemek Tarifleri'ne Hoş Geldiniz.
Akdeniz Usülü Minestrone Çorba
Akdeniz Usülü Minestrone Çorba
Pratik Akdeniz Usülü Minestrone Çorba Tarifi

Bu mevsimde yapılabilecek en lezzetli ve vitamin deposu olan bir çorba. Ramada Plaza İstanbul aşçılarından İsa Özdemir sizler için anlattı...

Malzemesi 4 kişilik
• 3 adet havuç
• 3 adet kabak
• 3 adet kereviz
• 3 adet pırasa
• 3 adet patates
• 3 adet fhanel
• 500 gr ıspanak
• 1000 ml tavuksuyu
• 25 gr kişniş
• 3 adet domates

Hazırlanışı: Bütün sebzeler küp şeklinde doğranır. Soğandan başlayarak bütün malzemeler teker teker sote edilir. Daha sonra tavuksuyu ilave eldir. Ispanak ve makarna ilave edilir. Bu şekilde 5 dk kaynatıldıktan sonra ocaktan alınır. Servise hazırlanır.


Bu mevsimde yapılabilecek en lezzetli ve vitamin deposu olan bir çorba. Ramada Plaza İstanbul aşçılarından İsa Özdemir sizler için anlattı...

Son Aranan Yemek Tarifleri

Önceden kasaba kemiklerini çıkarttırdığınız ve incelttirdiğiniz tavuk göğüslerini mutfak tezgahına yayın,

Hamuru hazırlamak için margarin, yarım su bardağı sıvıyağ ve 3 çorba kaşığı pudraşekerini karıştırın.

Bütün malzemeler shaker’da soğutulur. Grenodine’li şeker gerdanı ile kokteyl bardağının kenarları süslenerek servis edilir.

Temizlenmiş işkembeyi bol suda birkaç su yıkayalım. Tencereye alıp üzerine üç parmak çıkacak kadar su ilave edip, yarım limonun suyunu ve doğranmış sarmısakları ekleyerek işkembeyi yumuşayana kadar haşlayalım

Tencereye bol miktarda su ve bir miktar tuz koyarak kaynatın. Lazanya yapraklarını suya atıp haşlayın.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri