Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Pratik Yemek Tarifleri'ne Hoş Geldiniz.
Karışık meyve suyu
Karışık meyve suyu
Pratik Karışık meyve suyu Tarifi

Malzemeler: 4 kişilik
1 kg portakal
yarım kg elma
3-4 adet kivi
yarım kg havuç

Hazırlanışı: Meyvelerin ve havucun kabuklarını soyup, çekirdeklerini çıkarın. Dilimleyip, katı meyve sıkacağından geçirin. Meyve suyunu bir şişeye doldurun. İyice çalkaladıktan sonra servis yapın.


Meyvelerin ve havucun kabuklarını soyup, çekirdeklerini çıkarın.

Son Aranan Yemek Tarifleri

Hakan Bey'den Yunan Mutfağı'na ait bir yemek tarifi

Yumurta akını bir fiske tuz ile kar haline gelene kadar çırpıyoruz ve azar azar pudraşekerini ilave ediyoruz.

Hamur için tereyağını oda ısısında yumuşatın. Unu hamur yoğurma kabına eleyin. Tarçın, vanilya, kabartma tozu ve hindistancevizi ekleyip harmanlayın.

Fırını 18O C'ye ısıtın. Büyük ve derin olmayan bir güveçte margarini eritin. (Kap ateşe dayanıklı ve tavuklar bir tek düzeyde kozacak kadar büyük olmalı.)

Kurban etleriyle kolayca yapılabilecek lezzetli bir tarif. Güler Osmanlı Mutfağı'nın usta aşçısı Çetin Ürün sizler için anlattı.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri