Mutfak kültürünüzü geliştirmek, en güzel ve kolay yemek tariflerine ulaşmak için Pratik Yemek Tarifleri adresindesiniz.
Pratik Yemek Tarifleri'ne Hoş Geldiniz.
Üç katlı pudingli pasta
Üç katlı pudingli pasta
Pratik Üç katlı pudingli pasta Tarifi

Malzemeler: 6 kişilik
1 paket muzlu puding
3 su bardağı süt
1 ortası delik sade hazır kek
10-15 malta eriği
2 çorba kaşığı rendelenmiş portakal kabuğu
1 çorba kaşığı ince rendelenmiş çikolata
1 çorba kaşığı rendelenmiş hindistancevizi

Hazırlanışı: Muzlu pudingi paket üzerindeki tarife göre soğuk sütle pişirin. Ateşten alıp rendelenmiş portakal kabuğunu ilave edin. Malta eriğini soyup çekirdeklerini çıkarın ve robotta püre haline getirin. Pudinge ekleyip karıştırın ve soğumaya bırakın. Keki, enine üç eşit parçaya kesin. Bir katı servis tabağına yerleştirip üzerini pudingin üçte biri ile kaplayın. İkinci ve üçüncü katı da aynı şekilde hazırlayıp pudingle tamamlayın. Üzerine rendelenmiş hindistancevizi ve çikolata serpip dilimleyerek servis yapın.
Afiyet olsun.


Muzlu pudingi paket üzerindeki tarife göre soğuk sütle pişirin. Ateşten alıp rendelenmiş portakal kabuğunu ilave edin.

Son Aranan Yemek Tarifleri

İftar sofraları için güzel bir yemek tarifi...

Bademleri robottan geçirin. Tüm malzemeyi birbirine iyice yedirin.

Lüleburgaz’ın köylerinde nisan-mayıs aylarında, yağmur duasına çıkıldığında Höşmerim yapmak adettendir. Höşmerim, Anadolu’nun pek çok ilinde farklı şekillerde hazırlanıyor. Kimi yerlerde un tereyağında kavruluyor.

Margarini bir tencerede eritin. Un ve tozşekeri ekleyin. Karıştırarak sütü ekleyin.

Soğanı, yarım demet maydanozu, domatesi ve sivribiberi doğrayıp bir kapta birleştirin.

Yemek Tarifleri

Çorbalar, Deniz Ürünleri, Av Etleri, Dolmalar, Hamur İşleri, Kebaplar, Kekler, Pastalar, Pilavlar, Tatlılar, Soslar, Yahniler, Tavuk Yemekleri